Kasvohoidot hinnasto

Koulutetut kosmetologimme tarjoavat sinulle ammattitaitoista ihonhoitoa. Jokaisen hoidon alussa teemme perusteellisen ihoanalyysin ja kartoitamme ihosi sen hetkisen tilan jonka perusteella suunnittelemme yksilöllisesti jokaisen hoitokokonaisuuden, valitsemme sinulle sopivat tuotteet, jatkohoitosuunnitelman ja kotihoito-ohjeistuksen. Tutustu kasvohoitojen sisältämiin vaiheisiin.

Tarjoamme kattavan valikoiman kasvohoitoja, joilla voimme hoitaa erilaisia iho-ongelmia kuten aknea, pigmenttimuutoksia tai esimerkiksi herkkää, kuivaa, hilseilevää tai atooppista ihoa.

Lue lisää ihonhoitotuotteistamme.

Voit tulla kasvohoitoon vaikka ihollasi ei vallitsisikaan epätasapainotila, sillä se on myös hyvä tapa irtautua hetkeksi kiireisestä arjesta rentoutumisen merkeissä.

Voit myös varata itsellesi ajan maksuttomaan konsultaatioon, jossa voimme yhdessä katsoa mikä hoidoistamme olisi juuri sinulle sopiva.

Pikakasvohoidot

Kun ihosi tarvitsee pikaista hoitoa ilman mekaanista ihonpuhdistusta on tämä nopea, ihoa kirkastava, piristävä & kosteuttava hoito sinulle.

Kuurihoidot

Kasvohoito, joka suoritetaan säännöllisenä sarjahoitona vaikutuksien tehostamiseksi. Mikäli iholla vallitsee jokin epätasapainotila, joka halutaan saada hoidetuksi melko nopeasti tai halutaan uudistaa ihoa tehokkaasti ja intensiivisesti – sopii tämä hoito sinulle. Sarjahoito suunnitellaan ja varataan aina paikan päällä.

Peruskasvohoidot

Mikäli kaipaat tehokasta hoitoa ihosi tarpeiden mukaan, mutta sen ohella ripauksen rentoutusta ovat peruskasvohoidot sinun valintasi. Ellet et ole varma, mikä hoidoistamme sopisi juuri sinulle tai tulet kasvohoitoon ensimmäistä kertaa, suosittelemme valitsemaan jonkin peruskasvohoidoistamme.
Mekaanisen ihonpuhdistuksen voit halutessasi varata hoitoihin erikseen.

Erikoiskasvohoidot

Rentouttavat ja tehokkaat hoidot ilman mekaanista ihonpuhdistusta. Erikoiskasvohoitojamme yhdistävät erittäin tehokkaat boosterit, seerumit sekä erikoisnaamiot, joilla saavutetaan erinomaisia tuloksia. Kaikki hoidot sisältävät ylellisen hieronnan. Nämä mahtavat hoidot ovat mainio keino mm. elvyttää ihoa ennen juhlia saaden ihosi hehkumaan.

Karvanpoistot hinnasto

Häiritsevät ihokarvat pois sokeroinnilla!

Sokerointi on hyvin tehokas, hellävarainen ja täysin vegaaninen karvanpoistomenetelmä, joka samalla kuorii ihosi silkinpehmeäksi.

Uusintakäsittelyt on hyvä tehdä 3-6 viikon välein. Tulokset vaihtelevat käsiteltävästä alueesta ja yksilöllisestä karvankasvusta riippuen.

Karvanpoiston jälkeen iho saattaa punoittaa, mutta tämä on täysin normaalia ja punoitus laskee yleensä vuorokauden sisään. Otathan tämän kuitenkin huomioon, ettei karvanpoisto satu samalle päivälle esim. tärkeiden juhlien kanssa.

Katso myös vinkkimme ennen ja jälkeen karvanpoiston!

Karvanpoistot

Paketit

Kysy myös omaa pakettitarjousta!

Kädet & kynnet hinnasto

Huolitellut kynnet takaavat naisellisen ja itsevarman olon!

Tarjoamme monipuolisesti vaihtoehtoja kynsien viimeistelyyn; koristeelliset ja kestävät rakennekynnet geelillä, akryylilla tai uudella AcrylicGelillä, oman kynnen vahvistukset manikyyrigeelillä ja viikkoja kestävät geelilakkaukset luonnonkynnelle. Laajasta väri- ja kynsikoristevalikoimastamme löytyy varmasti jokaiselle jotakin.

Tutustu tarkemmin kynsipalveluihimme

Geelilakkaukset

Geelilakkaus tehdään suoraan omalle kynnelle lisäämättä siihen pituutta. Tekniikka antaa kestävän ja huolitellun lakkauksen viikoiksi. Suosittelemme geelilakkauksen uusimista 2-3 viikon välein.

Oman kynnen vahvistus

Oman kynnen vahvistus lisäämättä kynsiin pituutta, ohuella, pehmeällä joustavalla manikyyrigeelikerroksella. Tämä on vahvempi kuin geelilakkaus, mutta ohuempi ja joustavampi kuin rakennekynnet.

Rakennekynnet

Käytämme rakennekynsissä laadukkaita ja turvallisia Mosaic Nail System tuotteita. Huoltoväliksi suosittelemme 3-4 viikkoa. Veloitamme uusien kynsien hinnan, mikäli huolto venyy yli viiteen viikkoon tai, jos kynsiä on lähtenyt 50%.

Jalkahoidot hinnasto

Kaikki me varmasti tiedämme, että jalkojen hoito ja niiden kunnossapito on tärkeää hyvinvointimme ja liikkumisemme kannalta.
Koulutetut kosmetologimme tarjoavat nopeita ja tehokkaita Calluspeeling- hoitoja.

Calluspeeling-jalkahoito

Calluspeeling-hoito on tehokas, nopea ja hellävarainen tapa poistaa kovettumat, sarveistumat ja värjäytymät jalkapohjista.
Lue lisää Calluspeeling-jalkahoidosta

Kokoa oma hoitokokonaisuutesi!

Varpaankynsien geelilakkaukset

Huolitellut varpaankynnet juhliin, lomalle tai ihan vaan omaksi iloksi viimeistelemään hyvin hoidetut jalat. Geelilakkaus pysyy kauniina ja kiiltävänä useita viikkoja ja laajasta värivalikoimastamme löydät varmasti mieluisan värin koristamaan jalkojasi.

Teemme geelilakkauksia vain terveisiin varpaankynsiin. Mikäli epäilet kynsiesi terveyttä niin käännythän ensin lääkärin puoleen.

Ripset & kulmat hinnasto

Valikoimastamme löytyy ripsille ja kulmille rutkasti eri vaihtoehtoja joilla saadaan kirkastettua katsetta ja kehystettyjä kasvoja.

Ripsien ja kulmien kestovärjäys piristää ilmettä kummasti ja suositulla ripsien kestotaivutuksella saat näyttävyyttä ja helpotusta arkeen. Mikäli nämä eivät vielä riitä niin meiltä saat myös turvalliset ripsienpidennykset niin arkeen kuin juhlaan.

Otathan huomioon eri palvelujen ikärajat.

Lue lisää ripsi- ja kulmapalveluistamme

Kestovärjäykset

Ripsien ja kulmien kestovärjäys ovat suosittu tapa saada nopeasti huoliteltu ilme kasvoille.

Ripsienpidennykset

Ripsienpidennyksillä voidaan tavoitella luonnollista tai hyvinkin näyttävää lookia ja kaikkea siltä väliltä. Valikoimastamme löydät niin klassiset- kuin volyymiripsienpidennyksetkin.

Lue lisää ripsienpidennyksistä.

Klassiset ripsienpidennykset

Klassisilla ripsienpidennyksillä saavutetaan hyvin luonnollinen lopputulos, kun yksi kuitu asennetaan yhteen luonnonripseen. Lopputulokseen vaikuttaa pitkälti omien luonnonripsien määrä.

Hybridiripset

Hybridiripsienpidennykset ovat sekoitus klassisia- sekä volyymiripsienpidennyksiä. Lopputulos on hieman näyttävämpi kuin klassisilla ripsillä, mutta maltillisempi kuin volyymiripsillä.

Volyymiripset 2-6 D

Volyymiripsissä luonnonripsiin kiinnitetään yksi volyymiviuhka, joka on muodostettu 2-6 ohuen ohuesta volyymikuidusta. Tässäkin lopputulokseen vaikuttaa luonnonripsien määrä sekä viuhkojen koko.

Lash Lift -ripsien kestotaivutus

Kestotaivutuksella saadaan enemmän näyttävyyttä ripsiin ja säihkettä katseeseen. Se sopii loistavasti heille, jotka eivät halua tai voi käyttää ripsienpidennyksiä.
Taivutus kestää ripsissä noin 6-8 viikkoa, jonka jälkeen käsittely voidaan uusia. Ripset voi halutessaan värjätä uudelleen taivutusten välillä.

Lue lisää Lash Lift -menetelmästä.

Brow Lift - kulmakarvojen laminointi

Pitkäkestoinen huoliteltu ilme kasvoille kulmien laminoinnilla.

Lue lisää Brow Lift -menetelmästä.

Kampaamo- ja parturipalvelut hinnasto

Kampaukset

Meiltä saat kestävät kampaukset arkeen kuin juhlaankin.
Kampauksen suunnittelussa voit käyttää apuna ilmaista 15min konsultaatiotamme, jolloin voimme kartoittaa toiveesi. 

Katso tästä vinkkimme kampaukseen valmistautumiseen

Leikkaukset

Värjäykset

Värjäykset sisältää hiusten värjäyksen yhdellä tai kahdella värillä ilman vaalennusta sekä hiusten leikkauksen.

Katso tästä vinkit hiusten värjäykseen ja selitykset hiuksien pituuksille.

Moniväri ja raidat

Raidat sisältävät hiusten raidoituksen eri tekniikoilla, sävytyksen sekä leikkauksen.
Monivärjäys usealla värillä sisältäen vaalennuksen, sävytyksen ja leikkauksen.

Pidennykset

Vaatii maksuttoman konsultaatiokäynnin, jossa valitaan sinulle oikeanlainen pidennys ja tarvittava määrä. 

Huomioithan, että hintaan ei sisälly hiusten värjäys.
Suositeltava huoltoväli pidennyksille on n. 6-8 viikkoa, jolloin pidennykset nostetaan taas lähemmäs tyveä.

Hiushoidot

Parta

Varaa oma aikasi hemmotteluun!